Menu

Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι;

Λιποδιάλυση χωρίς νυστέρι;

Ενέσιμη Λιποδιάλυση.
Επιτέλους το όνειρο πολλών έγινε πραγματικότητα! Μπορούμε να κάνουμε λιποδιάλυση χωρίς να ξαπλώσουμε στο χειρουργικό τραπέζι, ακόμα και χωρίς να το αισθανθούμε!
Ας δούμε πως:

Το τρίπτυχο της επιτυχίας

● Τα συστατικά
Την τελευταία δεκαετία αρκετές έρευνες έχουν εστιάσει στην ανακάλυψη της τέλειας συνταγής και αναλογίας όπου να κάνει επιλεκτική διάλυση των λιποκυττάρων ενώ ταυτόχρονα δεν καταστρέφει τους γειτονικούς ιστούς.

● Τα εργαλεία
Η πρόοδος όμως δεν σταμάτησε στην σύσταση του υλικού αλλά πλέον έχουμε πρόσβαση σε νέου τύπου εργαλεία, όπως τις ειδικά σχεδιασμένες βελόνες που μας επιτρέπουν να εγχύσουμε το υγρό στο υποδόριο λιπώδη ιστό.

● Η τεχνική
Ο σημαντικότερος όμως παράγοντας επιτυχίας, όπως και σε κάθε άλλη αισθητική παρέμβαση είναι η εμπειρία και η τεχνική του ιατρού που την εφαρμόζει. Ο ιατρός θα πρέπει να είναι σε θέση να μπορέσει να εντοπίσει τους θύλακες λίπους και επιλεκτικά και ομοιόμορφα να τοποθετήσει το υλικό στον υποδόριο ιστό.

Η Θεραπεία

Πρόκειται λοιπόν για μία ασφαλής μη χειρουργική θεραπεία όπου σας απαλλάσσει από το τοπικό πάχος και το λίπος σε προβληματικές περιοχές.
Η δράση της θεραπείας αυτής εστιάζεται σε περιοχές όπου η γυμναστική και η δίαιτα δεν αρκούν για να διαλύσουν το τοπικό λίπος. Σε αυτές τις περιπτώσεις η συγκεκριμένη μέθοδος υγροποιεί το λιποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα και επιτρέποντας στα λιπίδια να αποβληθούν φυσικά από τον οργανισμό.

Τα καλύτερα αποτελέσματα

Οι περιπτώσεις που ευνοούνται περισσότερο από μία τέτοια θεραπεία είναι τα άτομα που έχουν μεσαίο σωματικό βάρος ή που είναι ελαφρώς υπέρβαρα και οι περιπτώσεις όπου παρατηρείται τοπική συσσώρευση λίπους. Ιδανικές περιοχές για την εφαρμογή αυτού του τύπου τις θεραπείες είναι: οι γλουτοί, οι γοφοί, τα γόνατα, τα μπράτσα, το εσωτερικό των μοιρών, ακόμα και το διπλοσάγονο.

Τα πλεονεκτήματα των θεραπειών ενέσιμης λιποδιάλυσης καθιστούν την μέθοδο αυτή ιδανική σχεδόν για όλες τις περιπτώσεις, καθώς είναι:

● Εντελώς ανώδυνη
● Απολύτως ασφαλής
● Χωρίς τομές και ράμματα. Επιστρέφετε αμέσως στην εργασία σας
● Ταχύτερη, αφού απαιτούνται 3-5 συνεδρίες κατά μέσο όρο
● Αποτελεσματικότερη, συγκριτικά με άλλες μεθόδους
● Εφαρμόσιμη σχεδόν σε όλο το σώμα

Χρήσιμα tips:

● Μην εφαρμόσετε καλλυντικά στην περιοχή και αποφύγετε πηγές θερμότητες για 12 ώρες μετά την θεραπεία
● Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα συνδυάστε την θεραπεία με ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής και ήπιας άσκησης (μετά την πάροδο 7 ημερών από την θεραπεία)
● Φροντίστε ο Δερματολόγος που θα επιλέξετε να έχει την απαραίτητη γνώση και εμπειρία καθώς η τεχνική εφαρμογής είναι πολύ σημαντικός παράγοντας επιτυχίας.

[Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα]

Γεωργία Δριμούρα

Η πορεία μου στον χώρο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας μετρά πλέον πάνω από 15 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ και να μαθητεύσω δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες οι οποίοι με δίδαξαν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα.

Περισσότερα

Ιστότοπος: georgiadrimoura.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε εβδομάδα με νέα και προτάσεις