Menu

Web Links

Φίλτρο
Εμφάνιση # 

urology.gr

Επιστημονική ενημέρωση για νοσήματα και καταστάσεις του ουροποιητικού και του ανδρικού γεννητικού συστήματος. 

 

ioannatsigganou.gr

Υποστήριξη μαθησιακών, αναπτυξιακών και συναισθηματικών αναγκών σε παιδιά-Συμβουλευτική γονέων

toketosstonero.gr

Ο μοναδικός ιστότοπος στην Ελλάδα για τον τοκετό στο νερό

mikroimegaloi.gr

Το Μικροί Μεγάλοι είναι μία ολοκληρωμένη διαδικτυακή πύλη για γονείς και παιδιά η οποία συλλέγει, αναλύει και κατηγοροποιεί περιεχόμενο.

tosodoulika.blogspot.gr

Το tosodoulika.blogspot.gr είναι το πρώτο blog στην Ελλάδα με θέμα τα πρόωρα μωράκια. Σκοπός του ιστολόγιου είναι να μετατρέψει τους φόβους, τις αγωνίες και τον πόνο σε αγάπη και δύναμη. Ένας τέτοιος σκοπός θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Ελπίζουμε όμως πως επικοινωνώντας θα γίνουν τα πράγματα πιο εύκολα.

Health Lady

Κέντρο Μαιευτικής-Γυναικολογίας Ενηλίκων, & Παιδικής - Εφηβικής Γυναικολογίας

craftaholic.gr

Xειροποίητα παιχνίδια και διακοσμητικά με βασικά υλικά το ύφασμα και την τσόχα.

sofikoukoubagia.com

Eκπαιδευτικό της ιστολόγιο, όπου γράφει για εκπαιδευτικούς και γονείς, μοιράζεται μαζί τους δωρεάν υλικό και απαντά στις ερωτήσεις των μικρών παιδιών μέσα από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι υιοθεσίας.

melinasdelight.gr

Η Μελίνα Σελάλμα, προσφέρει ένα πακέτο υπηρεσιών διατροφής, που αποτελείται από πληροφοριακές συνεδρίες, ζύγισμα, λιπομέτρηση, σύνταξη προσωπικού εβδομαδιαίου διατροφολογίου και τακτική παρακολούθηση. Μέσα από τις προσωπικές συνεδρίες ,το ζύγισμα και τη λιπομέτρηση, άτομα που χρειάζονται να χάσουν βάρος πληροφορούνται και ακολουθούν ένα απόλυτα προσωπικό πρόγραμμα ισορροπημένης
διατροφής. Κάνουν συχνές επισκέψεις και παίρνουν βοήθεια για την επίτευξη του στόχου τους.

sfakianoudis.gr

Σφακιανούδης Κωνσταντίνος - Μαιευτήρας Γυναικολόγος, MD
Πρότυπο ιατρείο γυναικολογικής & ενδοκρινολογικής φροντίδας

logotherapeutis.gr

Το κέντρο Λογοθεραπείας λειτουργεί στον Πολύγυρό Χαλκιδικής με πολυετή εμπειρία στην Λογοθεραπέια και Ειδική Αγωγή, στον τομέα πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης διαταραχών. Έχει ως στόχο την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών σε παιδιά και ενήλικες, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες τους.

georgiadrimoura.gr

Ιατρικές Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με ασφάλεια λαμβάνοντας υπόψη πάντα την διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου και τις ανάγκες του. Θεμέλιος λίθος της φιλοσοφίας της γιατρού είναι ο σεβασμός στον ασθενή και το αρμονικό και φυσικό αποτέλεσμα απαλλαγμένο από κάθε υπερβολή.

harroulabilali.com

Ο πλέον έγκυρος, ενημερωμένος και αξιόπιστος δικτυακός χώρος, για θέματα που αφορούν την υγεία της γυναίκας, δοσμένα με απλό και κατανοητό τρόπο, από μία γυναίκα που γνωρίζει ακριβώς τι θέλουν οι γυναίκες.

31ebdomades.blogspot.gr

Οταν ένα παιδί γεννιέται έχοντας συμπληρώσει μόνο 31 εβδομάδες κύησης – και όχι 37-40 που είναι το φυσιολογικό -, λέγεται πρόωρο. Ομως αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα μπλογκ για πρόωρα μωρά. Είναι ένα μπλογκ για μαμάδες που γέννησαν πρόωρα μωρά. Οχι, λάθος. Είναι ένα μπλογκ για πρώτη-φορά-μαμάδες που έτυχε να γεννήσουν πρόωρα. Μπα! Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι τα συναισθήματα. Κάποιας που τυχαίνει να είναι μαμά και κάποτε γέννησε στις 31 (+3 ημέρες) εβδομάδες.

psychotherapeia.net.gr

Είμαι η Παναγιώτα Κυπραίου, Ψυχοθεραπεύτρια και Συντονίστρια Σχολών Γονέων με έδρα το Μαρούσι Αττικής. Παρέχω ψυχολογική υποστήριξη, ψυχοθεραπεία & συμβουλευτική σε ιδιωτικό επίπεδο. Επίσης συντονίζω Ομάδες Αυτογνωσίας & Προσωπικής Ανάπτυξης και Σχολές Γονέων. Η θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθώ είναι Gestalt & Σωματική ψυχοθεραπεία.

dbilalis.gr

Γυναικολογία – Μαιευτική – Εξωσωματική Γονιμοποίηση – Λαπαροσκοπική Χειρουργική – Προληπτική Ιατρική

rootsandroutes.gr

Roots & Routes, Χριστιάνα Γερμανού MSc
Συμβουλευτική – Ψυχοθεραπεία
Τηλέφωνο: 210 683 7809
Κινητό: 6948 882142
email: info@rootsandroutes.gr
https://www.facebook.com/RootsandRoutesByChristianaGermanouMSc

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε εβδομάδα με νέα και προτάσεις