Menu

Ρίχνουμε... φως στα μαλλιά μας

Ρίχνουμε... φως στα μαλλιά μας

Το νέο trend στην αισθητική δερματολογία, είναι η Φωτοδυναμική θεραπεία! Ωστόσο δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν ανακαλύψει τις ευεργετικές της ιδιότητες και για τα μαλλιά. Τι είναι όμως αυτό που κάνει αυτήν την θεραπεία ξεχωριστή; Ότι πρόκειται για μια απολύτως φυσική θεραπεία, όπου καλύπτει πολλές ανάγκες, συνίσταται για όλες τις ηλικίες και κυρίως είναι προσιτή!
Ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Ας δούμε πως τι είναι και πως λειτουργεί ακριβώς η Φωτοδυναμική Θεραπεία.

Τι είναι η Φωτοδυναμική Θεραπεία;

Η Φωτοδυναμική Θεραπεία βασίζεται στην απομόνωση των συχνοτήτων του φωτός οι οποίες μπορούν να μας χαρίσουν ζωή χωρίς όμως τις βλαβερές ακτινοβολίες (UVA, UVB, κλπ). Ανάλογα με το πρόβλημα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε επιλέγουμε και την κατάλληλη συχνότητα.

Πως λειτουργεί;

Μέσω της κατάλληλης ακτινοβολίας προκαλούμε την διέγερση των τριχοθυλακίων προκειμένου να παράγουν καλύτερα τα συστατικά εκείνα που ευθύνονται για την ανάπτυξη της τρίχας. Βέβαια επειδή η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική η θεραπεία της Φωτοδυναμικής μπορεί να διαφέρει όχι μόνο προς την συχνότητα του φωτός αλλά και ως προς τον τύπο ανάλογα την περίπτωση.

Τι την κάνει ξεχωριστή;

● Είναι 100% φυσική θεραπεία (2004, FDA)
● Κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών & δέρματος
● Εφαρμόζεται όλο τον χρόνο
● Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες
● Χαμηλό κόστος (Ενδεικτική τιμή 35€ - 50€)

Ποια τα οφέλη της;

Η Φωτοδυναμική θεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί είτε μόνη της είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες ανάλογα με την κατάσταση του της τρίχας.

Όταν η τρίχα είναι αρκετά αδύναμη συνήθως προτείνεται συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες όπως η PRP. Αποτελέσματα:

● Ορατή βελτίωση της ποιότητας της τρίχας

● Αύξηση του αριθμού των τριχών
Στις περιπτώσεις όμως που έχουμε παρατηρήσει εποχιακή τριχόπτωση ή τα φαινόμενα λέπτυνσης της τρίχας είναι παροδικά, μέθοδος της Φωτοθεραπείας είναι ιδανική.

● Αύξηση του όγκου των μαλλιών

● Βελτίωση της ποιότητας της τρίχας

Τι πρέπει να ξέρω;

Δεν παρατηρείτε καμία ενόχληση κατά την διάρκεια ή μετά το τέλος της θεραπείας αφού δεν παράγεται θερμότητα και μπορείτε να συνεχίσετε τις δραστηριότητες της ημέρας σας κανονικά.
Το μοναδικό που πρέπει να προσέχουν όσοι επιλέξουν αυτήν την θεραπεία είναι να την εφαρμόσουν σε ιατρείο υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου Δερματολόγου.

Πόσο κοστίζει και κάθε πότε πρέπει να την κάνω;

Πρόκειται για μια από τις οικονομικότερες λύσεις για όσους θέλουν να ενδυναμώσουν εύκολα και φυσικά τα μαλλιά τους αφού η τιμή της ανέρχεται συνήθως στα 35€ - 50€ ανά θεραπεία, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Προκειμένου να δούμε εμφανή διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών μας θα πρέπει να κάνουμε 7 - 10 συνεδρίες σε διάρκεια 2 μηνών.

[Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα]

Γεωργία Δριμούρα

Η πορεία μου στον χώρο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας μετρά πλέον πάνω από 15 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ και να μαθητεύσω δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες οι οποίοι με δίδαξαν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα.

Περισσότερα

Ιστότοπος: georgiadrimoura.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε εβδομάδα με νέα και προτάσεις