Menu

Κρατάς μυστικό;

Κρατάς μυστικό;

Κάποτε το να μιλήσεις για την εξωσωματική ήταν ταμπού.. Κάποτε ντρεπόσουν να το ξεστομίσεις.. Το IVFforums.gr ξεκίνησε δειλά το 2005 και αγαπήθηκε από πολλές bloggers εντός και εκτός Ελλάδας.. Για πολλά χρόνια κρατήθηκε «κρυφό» μια κλειστή κοινότητα ανθρώπων που μοιράζονταν το ίδιο πρόβλημα, τον ίδιο πόνο.

Από τον Σεπτέμβρη του 2013 το IVFforums.gr ξεκίνησε να blogg- άρει και οι φωνές αυξήθηκαν και ο πόνος μοιράστηκε και η κοινότητά μας ανοίχτηκε σε όλες τις γειτονιές και αυτές των μαμάδων και όσων αγωνιούν και προβληματίζονται και γράφουν για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Γυρίσαμε όλες τις ψηφιακές γειτονιές πριν επιχειρήσουμε το δικό μας άνοιγμα..

Είδαμε ότι το να μιλάς και για άλλα θέματα εκτός από την εξωσωματική αλλά ακόμη και για την εξωσωματική μπορεί να είναι πολύ λυτρωτικό! Γνωρίσαμε πολλά γειτονάκια και είδαμε πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι! Για αυτό το λόγο αλλά κυρίως για να μάθουμε ακόμη περισσότερα θα είμαστε και εμείς στις Ψηφιακές γειτονιές, φέτος για 1η μας φορά, να γνωρίσουμε όσους και όσες μας κάνουν να ελπίζουμε και να χαμογελάμε!

pg2014Οι ψηφιακές γειτονιές στις 4 και στις 5 Απριλίου επανέρχονται με ένα όραμα, "Μεγαλώνοντας (σ)το αύριο". Πρόκειται για μια διήμερη εκδήλωση με την πρώτη ημέρα να είναι αποκλειστικά αφιερωμένη σε εκπαιδευτικά workshops, όπως δημιουργική γραφή, φωτογραφία, βασικές αρχές των Social Media, που θα απευθύνονται ξεχωριστά στους «πρωτάρηδες» και τους «βετεράνους» του blogging από έμπειρους επαγγελματίες και τη δεύτερη ημέρα θα περιλαμβάνει πλήθος από πρωτότυπες και καινοτόμες εκδηλώσεις και πολλές ακόμη ενδιαφέρουσες ομιλίες από ανθρώπους που σίγουρα θα σας εμπνεύσουν με τις ιστορίες τους, την πορεία τους και το έργο τους. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά τον αγαπημένο και γνωστό σε όλους Νίκο Πιλάβιο με τον Παραμυθά του, αλλά και bloggers από διάφορους χώρους ενδιαφέροντος όπως το φαγητό, τα παιδιά, η συγγραφή!

Καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί Playroom σε ένα χώρο 150 τ.μ. που θα φιλοξενήσει τα παιδιά των παρευρισκόμενων, θα τα απασχολήσει δημιουργικά με έμπειρους παιδαγωγούς αλλά και θα τους επιφυλάξει πολλές εκπλήξεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει το βράδυ με πάρτι που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο. Το διοργανώνει η ομάδα Μικροί Μεγάλοι (www.mikroimegaloi.gr), που έχουν αποδείξει ότι... το να μοιράζεσαι είναι διασκεδαστικό!

580x80 final1

Συμμετοχή μπορεί κανείς να δηλώσει στο site psifiakesgeitonies.gr όπου μπορεί επίσης να ενημερωθεί αναλυτικά για το πρόγραμμα, τους ομιλητές, τα workshops, όλες τις θεματικές ενότητες και κάθε παροχή που θα προσφέρεται στην εκδήλωση.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 20 ευρώ για κάθε μέρα και 30 ευρώ για το διήμερο και μπορεί κανείς να τα αγοράσει Online από το viva.gr με μετρητά ή με κάρτα, τηλεφωνικά στο 11876 ή με μετρητά σε ένα από τα εκατοντάδες σημεία πώλησης του viva.gr στο TheMall Athens, Public, Παπασωτηρίου, SevenSpots αναφέροντας απλά το όνομα της εκδήλωσης.

Στις 4 και 5 Απριλίου 2014, και φέτος όπως και πέρσι στον Πολυχώρο The Hub Events.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ

Το IVFforums.gr έχει ραντεβού, στις 4 και 5 Απριλίου στο The Hub Events με τις Ψηφιακές γειτονιές!!

Θα είμαστε εκεί!

Χορηγοί συμμετοχής του IVFforums.gr στις ψηφιακές γειτονιές:

cardiocare       magoutas banner

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Τράβα Μαλλί Το IVFforums.gr στις ψηφιακές γειτονιές 2014! »

3 σχόλια

  • admin

    καλη μελετη IVFforums!

    δημοσιεύθηκε από admin Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 18:18 Σύνδεσμος σχολίου
  • Μελίνα Βρανά

    "Καλή αρχή" παιδιά!

    δημοσιεύθηκε από Μελίνα Βρανά Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 21:40 Σύνδεσμος σχολίου
  • IVFforums

    Ευχαριστούμε πολύ την cardiocare και το Magoutas Catering για την χορηγία της συμμετοχής μας στις ψηφιακές γειτονιές 2014!

    δημοσιεύθηκε από IVFforums Τρίτη, 25 Μαρτίου 2014 11:09 Σύνδεσμος σχολίου

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε εβδομάδα με νέα και προτάσεις