Menu

Καπουτσίνο από...χρυσάφι!

Πασπαλίστε το καπουτσίνο με χρυσόσκονη αντί για κανέλα. Αλλά τι είναι αυτή η τρέλα με τα φύλλα βρώσιμου χρυσού και ασημιού(βεβαίως-βεβαίως) που έχει γίνει τόση κουβέντα σχετικά;

Περισσότερα...

Αφράτα μπουρεκάκια!!

Έχω πειραματιστεί πάρα πολύ με διάφορες συνταγές για ζύμες απο το ίντερνετ, απο θείες και γιαγιάδες!
Μετά απο πολλές δοκιμές κατέληξα σε αυτήν την ζύμη για μπουρεκάκια που λιώνουν στο στόμα!

Περισσότερα...

Της γειτόνισσας τ’ αυγά, είναι πάντα πιο μεγάλα

Κάντε ένα μικρό κουίζ, αν απαντήσετε σε όλα ναι τότε δεν χρειάζεστε περισσότερες γνώσεις, αν απαντήσετε έστω και ένα όχι τότε ολοκληρώστε το διάβασμα.

Περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε εβδομάδα με νέα και προτάσεις