Menu

Κολπική Αναζωογόνηση

Κολπική Αναζωογόνηση

Η αναζωογόνηση και η ανανέωση της κολπικής και εξω-γεννητικής περιοχής πλέον δεν είναι ένα θέμα ταμπού καθώς απασχολεί πάνω από το 50% των γυναικών επηρεάζοντας την καθημερινότητα, την ψυχολογία αλλά και την ερωτική τους ζωή.

Τα προβλήματα

Η χαλάρωση των ιστών αλλά και η αλλαγή του χρώματος της περιοχής είναι τα κυριότερα προβλήματα που εμφανίζονται σε αυτήν την περιοχή και ενοχλούν τόσο την γυναίκα όσο και τον σύντροφο της. Οι αιτίες που προκαλούν αυτές τις αλλαγές είναι αρκετοί, όπως η εμμηνόπαυση, ο φυσιολογικός τοκετός, οι απότομες αυξομειώσεις βάρους, η γήρανση, γονιδιακές αιτίες ακόμα και οι ορμονικές διαταραχές. Οι λόγοι για τους οποίους μια γυναίκα αποφασίζει να επέμβει και να λύσει μία δια παντός αυτά τα προβλήματα είναι η βελτίωση της ψυχολογίας της, προβλήματα ακράτειας που μπορεί να αντιμετωπίζει, ανανέωση της σεξουαλικής ζωής της, κλπ.

Μέθοδοι αντιμετώπισης

Μέχρι πριν από κάποια χρόνια ο κυριότερος τρόπος αντιμετώπισης ήταν η χειρουργική επέμβαση όπου οι κίνδυνοι ήταν αρκετοί και το διάστημα ανάρρωσης μεγάλο. Επίσης υπήρχαν και άλλες μέθοδοι με χρήση ορμονών και τοπικών θεραπειών χωρίς όμως μόνιμα αποτελέσματα.

Πλέον αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς με την τεχνολογία Laser CO2 (Fractional Laser) μπορούμε να επιτύχουμε τόσο σύσφιξη του κόλπου, όσο και λεύκανση της περιοχής γρήγορα, ανώδυνα, και κυρίως με ασφάλεια.

Πως λειτουργεί;

Στην Θεραπεία Σύσφιξης, το Laser CO2 ενεργεί διπλά. Αρχικά εκπέμπει ενέργεια η οποία προκαλεί την δημιουργία κολλαγόνου από τους ιστούς και παράλληλα ενισχύει την σύσφιξη των ήδη υπαρχόντων ιστών κολλαγόνου πολλαπλασιάζοντας έτσι την διαδικασία ανανέωσης των ιστών.

Το αποτέλεσμα είναι αύξηση του πάχους της επιδερμίδας και άμεσα αίσθηση σύσφιξης της κολπικής περιοχής.
Όσον αφορά την Θεραπεία Λεύκανσης η δράση του Laser CO2 είναι αντίστοιχα επιτυχής αλλά δρα με διαφορετικό τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση στόχος είναι η αφαίρεση της στοιβάδας όπου περιέχει την ουσία μελανίνη, η οποία και ευθύνεται για το σκούρο χρώμα της περιοχής. Η συγκεκριμένη θεραπεία χρήζει συνήθως 3 συνεδρίες διάρκειας περίπου 30 λεπτών.

Και στις δύο περιπτώσεις, δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη περιποίηση πριν την θεραπεία, ενώ κατά την διάρκεια τους δεν παρατηρείται καμία απολύτως δυσφορία. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο οι διαφορές είναι αισθητές από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Τα Πλεονεκτήματα

● Εντελώς ανώδυνη

● Δεν χρειάζεται ειδική περιποίηση πριν

● Χωρίς παρενέργειες

● Μικρή διάρκεια, μόλις 30'

● Επιστρέφουμε αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητες μας

● Άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα, αισθητά μόλις λίγες μέρες

Η συγκεκριμένη μέθοδος συνολικής αναζωογόνησης είναι ιδανική και ταιριάζει τέλεια στο πρόγραμμα αλλά και τις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας όπου θέλει άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα χωρίς ταλαιπωρία.

[Κάντε Like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα]

Γεωργία Δριμούρα

Η πορεία μου στον χώρο της Δερματολογίας και της Αισθητικής Δερματολογίας μετρά πλέον πάνω από 15 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να συναναστραφώ και να μαθητεύσω δίπλα σε καταξιωμένους επιστήμονες οι οποίοι με δίδαξαν τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα.

Περισσότερα

Ιστότοπος: georgiadrimoura.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

Newsletter

Αν θέλετε να λαμβάνετε το newsletter μας κάθε εβδομάδα με νέα και προτάσεις